ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η προβοκάτσια της Σοφίας Βούλτεψη δείχνει τον ολισθηρό κατήφορο της ΝΔ

Χωρίς τέλος χαρακτηρίζει τον «εθνικά επιζήμιο» και «ολισθηρό κατήφορο» που έχει πάρει η ΝΔ για «μερικές ακροδεξιές ψήφους», ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά και τη σημερινή προβοκάτσια της Σοφίας Βούλτεψη.

Δείτε:

Οι δήθεν «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» που παρουσίασε η Βούλτεψη στο ΣΚΑΪ ήταν…άρθρο από τουρκικό ΜΜΕ – Την εξέθεσε ο Χ. Μαμουλάκης (Βίντεο)

«Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καθώς νωρίτερα τη Δευτέρα, η Σ. Βούλτεψη παρουσίασε στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κας Βούλτεψη».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναρωτιέται εάν στη ΝΔ «μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει σταματημό.

Μετά τους ωμούς εκβιασμούς της κας Μπακογιάννη και του κ. Σκέρτσου στην μουσουλμανική μειονότητα, μετά την εργαλειοποίηση της ΕΥΠ από τον κ. Μητσοτάκη, σειρά είχε η άθλια προβοκάτσια της κας Βούλτεψη».

Παρουσίασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου ως δήθεν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Για κακή της τύχη, όμως, το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης που γνωρίζει την τουρκική γλώσσα αποκάλυψε αμέσως τα fake news της κας Βούλτεψη.

Η ΝΔ έχει ξεφύγει τελείως. Για μερικές ακροδεξιές ψήφους δεν διστάζει πουθενά. Παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με ευαίσθητα εθνικά ζητήματα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Μπορούν να αντιληφθούν έστω και τώρα το κακό που κάνουν στην πατρίδα;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί